Air Greenland fyldte 50 år og det blev fejret!

Fotokonkurrence

Her er årets bedste foto

Tillykke til Klaus Egede i Nuuk, som brugerne af Air Greenlands 50 års hjemmeside har kåret til jubilæumsårets stjernefotograf.

Ni flotte fotos var med i fotokonkurrencens finale, hvor brugerne i de to første uger af september kunne stemme på deres favoritfoto. 693 deltog i afstemningen, og heraf pegede 198 på Klaus Egedes foto som det allerbedste.

Fotokonkurrencens førstepræmie er et rejsegavekort på DKK 15.000. Præmien kan anvendes til en rejse for to personer på hele Air Greenlands rutenet - både indenrigsruterne og ruterne til København og Reykjavik. Klaus Egede kan indløse gevinsten som en rejse for to til fx Island eller Danmark.

Også tak til alle, er deltog i afstemningen om jubilæumsårets bedste foto. Vi har trukket lod om tre Polo trøjer i specialudgave med Air Greenlands 50 års logo, og vinderne blev John Nielsen, Nanortalik, Helle Olsen, Upernavik og Jakob Bramm Jensen, Århus.

I alt deltog 1.505 fotos i konkurrencens tre etaper med hvert sit tema. Ved slutningen af hver etape præmierede vi de tre bedste fotos - og det var de ni etapevindere, der i sidste runde dystede om titlen Jubilæumsårets bedste foto. Du kan se samtlige fotos ved at vælge punktet Fotokonkurrence i toppen af denne side.


Klaus Egede vandt titlen Jubilæumsårets bedste foto med dette billede, som deltog i temaet "Gode oplevelser i Grønland" og derfra gik videre til finalen.
Førstepræmien til Klaus Egede er et rejsegavekort på DKK 15.000, som kan anvendes til en rejse for to personer på hele Air Greenlands rutenet - fx til Reykjavik eller København.


Tillykke til jubilæumsårets bedste fotograf.
Her er Klaus Egede sammen med sin kone Naduk og deres døtre Ivaana og Arnatuk.