Air Greenland fyldte 50 år og det blev fejret!

Pressemeddelse

Over 5000 fejrede Air Greenland i weekenden
Lørdag den 6. november fyldte Air Greenland 50 år. Det fejrede selskabet ved at invitere alle borgere i Nuuk til kaffemik i Katuaq. I løbet af året har selskabet inviteret på kaffemik rundt på hele kysten og i lørdags var det Nuuks tur. Her var der kaffe og kage til alle gæster og hyggehjørne til børnene. Nina og Nanook startede festen kl. 11 med intimkoncert og senere på dagen sang Nordisk Koncertkor, som havde lavet en speciel fødselsdagssang til Air Greenland i dagens anledning. Til sidst gik Pele Møller Band på scenen og spillede til kaffemikken sluttede kl. 15. 
Selskabet har hele året fokuseret på at fejre fødselsdagen med kunderne og det har specielt været vigtigt at have fokus på børnene. Derfor var der også gjort meget ud af børnehjørnet i lørdags. Der var tegne- og legokonkurrence og sidst på dagen blev der trukket lod af de flotte tegninger og legofigurer, og her kunne børnene vinde forskellige præmier.

- Vi ved ikke præcist, hvor mange der lagde vejen forbi Katuaq for at fejre os i lørdags, men der blev i hvert fald spist 7600 stykker kage og 78 dåser cookies, smiler jubilæumskoordinator Karen Borris - det er helt utroligt og rigtig dejligt, at så mange støttede op vores jubilæum.Tror det er sikkert at sige, at ca. 5000 af Nuuks borgere, både børn og voksne, havde trodset snevejret og lagt vejen forbi Katuaq i lørdags, fortæller Karen.

Kaffemikken i Katuaq var den næstsidste i rækken på dette års kaffemiktour. Touren startede i foråret i Nordgrønland, fortsatte i efteråret i Øst og Sydgrønland. Kaffemiktouren slutter den. 7. december i København.