Air Greenland fyldte 50 år og det blev fejret!

Lykønskning

Lykønskning

Air Greenland Tillykke med de 50 år/Abel Sandgreen

Mit navn er Abel Sandgreen, og jeg står til højre på billedet. Dette billede er taget under min uddannelse i Ilulissat, og billedet er taget af Kaj Siegstad, der på det daværende tidspunkt var ansat som terminalarbejder i Ilulissat. Jeg fik billedet som gave af Kaj Siegstad, da jeg blev færdig med min uddannelse som terminalarbejder.

Jeg kan ikke huske den præcise dato for den dag, hvor vi ansatte havde en lille sammenkomst i Air Greenland. Vi havde en rigtig festlig sammenkomst den dag. Hvis jeg ikke husker forkert, så startede vi om morgenen, og til at starte morgenen dansede vi og strakte os rigtig ud for at vågne helt op, og der var både kaffe og te. Vi blev blandt andet sat til at male, hvor vi delte os ud i fire grupper.
Efter den aktivitet, forberedte vi os til at komme ud i naturen, hvor vi skulle lave mad og grille, og vi gik ikke langt, før vi nåede vort destination. På stedet skulle vi igennem forskellige leg og konkurrencer, hvor der blev fundet vindere, og det var skægt, og det var godt for grinemusklerne. Der er dog grænser for alting, og derfor var vi også på vej mod enden af dagen, og da der skulle tages et billede, inden vi gik hver til sit, blev dette billede taget.

Herved har jeg denne lille fortælling, som også er en begivenhed inden for de 50 år.

Med et ønske om en god fremtid,
Abel Sandgreen