Air Greenland fyldte 50 år og det blev fejret!

Hvordan kommer ....

Hvordan kommer man til Grønland ?

I efteråret 2002 søgte jeg stilling i Nuuk og fik den. Vi aftalte at jeg tiltrådt den i slutningen af januar 2003, da jeg skulle sige min stilling op i Danmark.

Så jeg havde jo to dejlige unger på 3½ og 9 som skulle ud og flyve for første gang.  Og hvordan forbereder man så sine unger på hvad det vil sige at skulle flyve.  Den store var meget spændt på at skulle op at flyve, den lille havde også styr på det.  I december 2002, blev der nemlig sendt Nissebanden på grønland, så han vidste godt at man kom til Grønland i luftballon, at hans mor så snakkede om flyvemaskiner, det var ikke sådan han skulle derop.

Vi  kom så til lufthavnen, og  Theodor spurgt straks, hvor luftballonen nu var henne. Måtte jo så fortælle ham at desværre var den på værksted den dag. Men vi kunne tage det røde fly som holdt derude på den anden side af vinduet.  At komme til lufthavnen og se det flotte syn af airbussen som var på den anden side af ruden, var flot og  når der nu ikke var andre muligheder, så måtte vi jo tage det blev Theodor konklusion.

6 år senere skulle han så flyve til Danmark på sin fødselsdag, og da medarbejderen ved chek ind skranken sagde, tillykke med fødselsdagen, svarede Theodor, det er først på Airbussen  jeg har fødselsdag. Så tror Air greenland er tilgivet at man ikke kan komme til Grønland i luftballon.