Air Greenland fyldte 50 år og det blev fejret!

Hygge i Kangerlussuaq

Grethe og Preben Nielsen, Kastrup

Vi rejste to til Grønland i august måned 2009. En rigtig dejlig tur, og nogle flotte rejser til ind-landsisen havde vi. Vi boede i Old Camp, hvilket var en dejlig oplevelse, som den må have været i amerikanernes tid, og vi nød selskab af andre turister, såsom nordmænd, svenskere, italienere, samt andre nationaliteter.

Vi sad så der i gården i det dejligste solskin, ja, det føltes som en rigtig højfjeldssol, og så den stilhed, det var nu en nydelse og sidde der og nyde kaffen.

Museumsturen var også interessant, og så historien om muskusoksen, der vandrede rundt, hvor den syntes (historien om moksusoksen Willy, red.).

Det var også en speciel tur til bræen, alene det, at chaufføren hele tiden skal lave nye veje på grund af den megen kviksand, var interessant at se og høre om.

Vi nåede desværre ikke at opleve Roklubben, det skulle være noget specielt, fik vi fortalt. Nu til august drager vi af sted igen, denne gang til Illussat, det skulle være så flot et område, med Diskobugten og de kælvende bræer,samt en issejlads, vi glæder os til.