Air Greenland fyldte 50 år og det blev fejret!

Uglet hår og kronprinsen

Uglet hår og kronprinsen
Anonym

Jeg er en kvinde på 25 år. Efter en tur til Danmark for at få opereret et knæ, ventede jeg og mine medpassagerer i Kastrup. Jeg sad i min kørestol, og var meget tissetrængende. Efter at have ventet i 45 minutter, kom Falck og sagde, at det ikke varede længe, før vi skulle i flyveren. Jeg havde holdt mig i lang tid, og jeg vidste jo ikke, hvor der var et WC. Jeg havde blot fået besked på at vente, og var nødt til at udsætte toiletbesøget. Det varede ikke længe, før jeg ikke kunne holde mig mere, og derfor bad jeg Falck-manden om at finde et toilet, får jeg skulle ombord i flyet. Jeg kunne jo ikke holde mig mere. Han kørte mig straks til et toilet i et ventesal, og der var fyldt med mennesker, men vi fik lov til at komme først efter min Falck-mand meddelte, at flyvemaskinen blot ventede på mig. Da jeg endelig kom til, varede det længe, før jeg var færdig.

Efter toiletbesøget løb Falck-manden af sted med mig, og langt om længe var jeg ombord på flyveren, som blot ventede på mig for at lette.
Jeg fik plads på første klasse, og efter at have sat mig så jeg pludselig Kronprinsen, som satte sig på en plads, som ikke var så langt fra mig. Jeg, som sad med søvn i øjnene og uden at have soigneret mig yderligere og havde uredt hår. Han var der lige pludselig, og jeg skulle flyve med ham under hele turen. Jeg så længe på ham for at overbevise mig selv, at det ER ham, og jeg følte, at jeg drømte, og da han så hen mod mig, kendte jeg ingen grænser for den stolthed, jeg følte for øjeblikket, og jeg vinkede til ham, lige så snart, han stak mig et smil.
Han sad så tæt på, og jeg kom lige pludselig i tanke om, at jeg burde se efter, hvordan jeg egentlig så ud. Jeg tog mine krykker, og humpede ud på toilettet, og jeg konstaterede, at jeg ligeledes havde strithår, udover søvnen i øjnene.  Mit tøj var også nået at blive uglet.
He-he. Blæse være med det. Jeg var bare så stolt. Jeg stak ham en endnu større smil, da jeg satte mig på den næstbageste sæde i Dash-7-flyveren, da vi skulle af sted fra Kangerlussuaq til Nuuk.
Gad vide, hvor uglet jeg måtte have set ud.
Fortællingen om hende, der har fået opereret et knæ, og som uventet mødte Kronprinsen, ender her. Jeg vil gerne være anonym