Air Greenland fyldte 50 år og det blev fejret!


Grønland 25 år efter

Grønland 25 år efter

Den 2 December 1985 rejste jeg fra Grønland uden at have nogen fornemmelse, eller ide om, at det ville tage 25 år før jeg vendte tilbage til min hjemby Nuuk. I den tid flyttede jeg flere gange mellem England og Skotland. Jeg studerede, opnåede min bachelor grad, blev gift, stiftede familie, skilt osv. men alt det betød at pengene ikke flød som en flod, og mine forhåbninger for at besøge familie og venner på Grønland har var og har været en lang drøm.

En speciel familie begivenhed, min nieces konfirmation, og min mors stærke og beslutsomme vilje gav min datter, Jasmin, og jeg chancen for at rejse til Nuuk.....og med et blev mine forhåbninger en realitet. Vi skulle til Grønland! Mine billeder fortæller vores fantatiske tur til Nuuk - det har været en følelsesladet tur, med mange minder som vi aldrig kommer til at glemme. Mange år fra nu vil jeg sidde og kigge på billederne og tænke på den fantatiske natur, smagen af rent vand, den friske luft, og selvfølgelig vores familie og venner.

Alt dette ville ikke være muligt uden Air Greenland selvfølgelig. Da jeg sad på nettet for at bestille billetterne rystede min hånd - det var så nemt og Grønland var så tæt på. Da vi stod i Kastrup og skulle checke ind, snakkede jeg med pigen ved check-in disken....hun var så hjælpsom og smilende. Overalt var så mange venlige smilende ansigter, og det glemmer man ikke specielt når man har levet i et land med en kæmpe befolkning, og hvor folk kan gå forbi uden at kigge videre.

Vi havde en helt utrolig og fantatisk tur og næste gang kommer min partner med......han skal opleve Grønland, møde min familie og venner og få den oplevelse at flyve med Air Greenland som er synonymt med en top klasses service, venlig og smilede stewardesser.

Kærligste hilsner,

Dudo Rae, Tunbridge Wells, England