Air Greenland fyldte 50 år og det blev fejret!

Spændende oplevelse

Spændende oplevelse, som dog er til at overleve

Mit navn er Blliam Jonathansen og er 28 år. Jeg er ansat som socialmedarbejder i Isertoq ved Tasiilaq. Jeg er ikke uddannet kontoransat, og har kun været igennem folkeskolens afgangsprøve. Jeg har en fortælling fra min vikaransættelse i kommunens filialkontor.

Sidste år blev jeg ringet op fra filialkontoret i Isertoq, hvor jeg blev spurgt om, jeg var interesseret i en ansættelse som vikar. Jeg var arbejdsløs, og naturligvis var jeg interesseret. Da jeg mødte på arbejde dagen efter, var jeg naturligvis usikker på, hvad jeg skulle lave på grund af manglende introduktion. Jeg oplevede, at de fleste af borgerne henvendte sig for at klage.
Jeg var dog taknemmelig for, at telefonen var opfundet, så jeg telefonen så meget som muligt for at betjene alle klienter. Det var virkelig hårdt for mig, så jeg sagde til mine forældre, at det var sidste gang, jeg arbejdede som vikar i kommunekontoret. Der gik dog kun en uges tid, før jeg blev ringet op af kommunen igen, som ville have mig til at arbejde som vikar endnu engang. Jeg kunne ikke afslå og sagde straks ja til henvendelsen. En hård oplevelse, men som dog lærte mig, at jeg ville arbejde med mennesker. Derfor sidder jeg stadig på den stol.

Billiam Jonathansen, Tasiilaq